Kedves Barátunk :)!


    
Nagy- nagy örömmel jelenthetem, hogy   

               VÉGRE ELKÉSZÜLT A KÖNYVÜNK
                     és kiadás alatt áll :)


                 
Au Pair? Miért ne!?

címmel, melyen lassan két éve dolgozunk majdnem "éjt nappallá téve".... mert mi tényleg Szeretnénk felkészíteni Téged mindarra, tényleg a legjobbtól a legrosszabbig; mindenre, ami kint várhat rád!  ( Eleinte túlzónak tűnhet néhány történet és gondolhatod azt, hogy élénk a fantáziánk, de minden amit leírtunk megtörtént és nem színeztünk ki semmit.)


Sok- sok család ismerete és sok picúrka vagy nagyobbacska gyerekkel eltötött idő és velük szerzett tapasztalat alapján írtuk, amit írtunk. Reméljük tetszik mindenkinek! Legalábbis mindenki megtalálja a neki szóló tanácsot, gondolatot, ötletet!

 Üdv: A szerzők

 Ádám Tímea és Molnár Diána

Ps.: ő, ez az édes kisfiú az én( Dicus) unokaöcsém, a testvérem kisfia :) Noel a neve és rendkívül imád mindenre és mindenbe- fel és be- mászni :) De ilyen au pair-es kölyökkel még nem sikerült találkoznom.

A bejegyzés trackback címe:

https://aupair.blog.hu/api/trackback/id/tr201513311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toma Renáta · http://kulfoldondolgozni.blogspot.com 2009.11.20. 12:14:57

Helló csajok!

Nagyon jó lett a művetek!

Még nem olvstam mindent, de az eddigiek alapján zseniális!

Reklámozni lehet? Részleteiben hirdetni lehet? SZívesen ajánlanám olvasóinkank....

Pussz.
Renáta
süti beállítások módosítása